nuffnang

Click To Learn More!

12 March 2011

Siapa Anwar Hadi?

Siapa itu Anwar Hadi?Haa..kosongkan minda, tarik telinga, tengok rapat-rapat.....
Mesti ada yang dah familiar dengan nama ni kan? Aku pon peminat dia gak. Dan aku bangga dengan dia. Tambah bangga plak sbb dia satu sekolah ngan aku dulu, Sultan Abdul Hamid College,Alor Setar,Kedah. Dia memang mempunyai kredibiliti tersendiri, dan dia tidak mudah terus percaya dengan apa yang diperkatakan oleh orang.

Tapi hari ni aku bukan nak cerita pasai dia sangat, hari ni aku nak bercerita pasal 4 orang yang mungkin diorang nak antar demo kat M.Nasir dengan bertajuk Kami Benci Anwar Hadi. Apakata tengok dulu video mamat2 yang 'Tak Fikir Dulu Sebelum Bertindak' neh.



Serius X matang

Aku pon x paham pasepa lah wujud orang macam ni. X boleh tgk orang kat atas sket, pantang, ada ja yang nak menjatuhkan. Come on la 'dude'. Support our Malaysian.
Tapi, nak taw dak sebalik group ni? Anwar Hadi menjadi subscriber kepada video ni?Haha..gentle ja mamat 2..psiko bai..beliau tak lari, malah lebih dekat! Cayalah!

4 mamat kat atas 2 siapa? Adakah mereka sedang melanjutkan pelajaran di Australia? Adakah mereka cemerlang dari segi akademik dan kokurikulum? Adakah mereka fasih berbahasa Inggeris? Dan..adakah mereka cemburu dengan kejayaan Anwar Hadi?

Jawapan dah ada. Pilihlah sendiri. Jangan serlahkan kebodohan anda. Malu nanti.

Rasanya cukupla kot, sebenarnya aku xmaw la post benda ni, tapi kena jugak sebabnya yang kutuk-kutuk ni pon bangsa sendiri. Tolong.


Ini link ke profile YouTube dia. IniAnwarHadi

OBC : Taw la jeles pon, cuba la bwat lagu sedap sket. Haih..

4 comments:

  1. alaa! dah kena remove~! aku x sempat tngok~! oh no!

    ReplyDelete
  2. 2 la..sapa suruh lambat..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hmm..dh remove la..ada gak tgk dia dlm youtube..
    kolej rupanya hik3..

    ReplyDelete
  4. Ni mesti Sek Asma dulu neh kan??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...