nuffnang

Click To Learn More!

11 March 2011

Yey!Formula Tingkatkan Traffic!

Perkara yang harus anda lakukan untuk tambah traffic ke blog anda adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-



1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Lirik Musik Indo
2. Asing Music Lyrics
3. Free Templates
4. Jogja-Blogger
5. Tutorial Blogging|Internet Bisnis Online
6. pVidia Blog
7. Stop Dreaming Start Action(Jonru)
8. Bisnis di Internet
9. Blogging-Surfer
10. Tintalughahwi
11. Igauan
12. Ad-dai'
13. kakngah
14. z|lh@n
15. Oh Bel Chantik


PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62
YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.
Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).
SELAMAT MENCUBA!

Tsunami Jepun Mengganas!

Bukak mata, kosongkan minda, baca dengan hati...
Besarkan kuasa tuhan? Entry kali ni untuk renungan kita sahaja.
Bukan apa, kesian kot tgk orang mati, memangla namanya Jepun kan, tapi fikirkan saudara-saudara kita yang menetap di sana? Apa rasa?
Sekuat 8.8 skala ritcher gempa bumi berlaku di sana dilaporkan. Kuat bai. Melanting serpih2 terkena kepala budak2 kecik? Pastu terus JALAN. Kesian budak tu. Suci lagi.
Tapi sehebat Tsunami dahulukah? Bersamalah kita korek2 cari maklumat jumlah sebenar yang HILANG.
Cerita kepada mengganas, sekarang ni dan ada yang dah kena mungkin, Tsunami ni dah sprint laju2 nak bertandang Malaysia, Thailand dan Indon. Hah, macam mano tuh?Tak takot ko?
Di Malaysia, dia pi tibai geng2 belah Pantai Timur dulu, pastu pindah pi Sabah dan Sarawak plak. Tak cukop tanah tu.
Tapi apapun kita berdoalah supaya mereka yang menghadapi semua tu insaf, dan mengambil iktibar. Bukan kerja kita semua tu. Sekuat-kuat Gajah di hutan, masih ada lagi Harimau di hadapan.
Bayangkan, berjuta-juta ikan ditemui misteri di seluruh dunia, Beribu-ribu burung jatuh dari langit, berjuta haiwan semakin mati di seluruh dunia. haa..Pikiq la noh.

Maaf kalau entry ni ringkas. Hanya sekadar renungan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...