nuffnang

Click To Learn More!

06 March 2011

Blogger Sombong Rono?


Xnak jatuh beb


Buka mata,jelir lidah,baca sampai habis.hehehe..
Sepanjang korang berblogging ni, korang penah jumpa blogger sombong x? Kalaw sudah,anda sgt bertuah, tp bg yang belum,rajin2kan lah jalan2 di blog sahabat2 kita yang lain. Level komunikasi kita akan menjadi lain, terutama blogger2 baru yang sedang naik.
Blogger yang sombong ni mungkin dia dah lama, atawpown mmg sejak azali lg dia mmg sombong,xtaw la kan.
Tapi mcm mna pula dgn blogger baru yang terjalan2 kat blogger sombong ni? Mungkin ada soalan yang ingin ditanya tetapi tidak dilayan malah dilayan mcm nak x nak ja. Aku bukan nak menjatuhkan sesiapa, cuma kesian la kan, orang baru nak naik, dah kena pijak. Kalaw kita rasa kita dah lama dgn blog,pro tentang serba-serbi blog ni, apa salahnya berkongsi. Percayalah dgn cara ni, blog kita akan sentiasa dilawati.
Tapi kalaw xtaw 2, jgn dok bwat pala taw nak mengajar jugak. Lain jadinya nanti! haha..
At least kalaw kita x boleh tolong pown, kita boleh suggest blog2 yang mungkin ada kaitan kepada beliau.
X gunanya kita jadi sombong ni, ibarat tenggiling tersekat diserombong taw dak. Nanti kawan2 lari,sapa susah? Diri sendiri jugak,dah tu dok pening kepala sorang2 pikir mcm mna aku nak bagi traffic tinggi. Ha baru tahu langit tinggi ka rendah. Kesimpulannya, kita jangan sombong dengan orang nanti orang sombong dengan kita!
Sekian!
"Ilmu bukan untuk dicuri, Ianya untuk dicari,
Tak salah berkongsi, Tak dak sapa yang mati!"
 -OhBelChantik- 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...