nuffnang

Click To Learn More!

10 February 2011

Sedetik Terakhir Di Malaysia


Agak mengada2 gak ar tajuk kat ataih ni, tp 2 lah ironinya. Lagi 2 taon baru dia pakai jam Malaysia balik.
Aku post gambar2 ni supaya semua sahabat2 handai bleh tgk,amek feeling,aura pa jadah suma la, mna la taw
ada rezeki p Australia gak ka.
So,biarlah gambar bercerita. 

 Hamdan mat KL

 G orang comel

 dan aku Oh Bel....Chantik!

 G bukak ceta time dia p blajaq kat Arab dulu2..
Hamdan mendengar.

 hampa tgk sniri la kelaku orang tua neh. Besaq2 pown dok bwat prangai lg.

 ni nampak kemaih sket. Baru nampak gaya Pak Ho.

 G comel kan?

 posing artis dari Anwar Hadi.

 ketua kelaih cek oi! Dwa ngeit2!!

 Raja dan Tuan Permaisuri pown mai!!

 Naka dan Isteri turut memeriahkan suasana

 sifat keibu bapaan G mula terserlah.

 pasepa?

 Super Junior a.k.a Hamdan

 G sedaq2 kat KLIA dah. baru bangun tidoq. ampa jangan marah dia.

Ngangkung

 Hero Malaya

 G a.k.a Tesong

ni time orang pakat nak chow abeh dah. Td ramai. Btoi, x tipu.

ada lg gambar,tp cukuplah yang ni saja. Pak Man sangat rilek waktu ni. Btoi ka??
Tp papa pown sekalung tahniah buat Anwar Hadi. Nama Malaysia di bahu anda.
Check In lebeyh kurang pukoi 7.30 PM kot.
Flight 10.45 PM.

sekian,salam kami dari Malaysia.
nak taw lebeyh2 tanya dia sniri..facebook beliau..Noor Anwar
nak taw perkembangan dia..tgk dkat blog dia..anakazman.blogspot.com

p/s : bawak balik kangaroo kat aku sekoq,betina na.

When Firefly Meets Jendela KL


Firefly and Jendela KL Fashion Show
Holiday Inn Kuala Lumpur,Glenmarie
13 Januari 2011

Firefly dengan kerjasama Jendela KL telah menganjurkan 'Fashion Show' bagi memperkenal design2 baru bagi krew2 kabin Boeing 737-800, penerbangan ke Kuching dan Kota Kinabalu

Runaway bebeyh~


sedap bak hang!

Leng Lui awcak awcak~

the Hawtie~

mmmmm~

bagi aku,mmg terbaiklah design2 mlm neh

laki pown ada beb!

My Girl.What2?



abang2 kachak

Ceo Jendela KL ngan Firefly's Director

Line up

cara ni kena p beli tiket p Kuching cepat2 neh

Ng Li Fern yang sangat baik,layanan yang dia bg,5 bintang! She's the Manager New Media. 
Muka seposen dari kiri, Kemboja,Dina dan Tia

sesi tempek menempek dijalankan.

with Xandra

she's damn hot that night!

ha nampak?depa ni geng2 artis bak hang.

Ning Baizura

bagi nama2 yang tidak dinyatakan dlm ni jgn bersedih kerana credit juga diberikan kepada anda, terutama 
Kalpana Deva (Marketing &Communications Department, Firefly Sdn Bhd)
dan
photographer2 dari NSTP, Firefly, dan beberapa lagilah.

Sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...