nuffnang

Click To Learn More!

10 February 2011

Sedetik Terakhir Di Malaysia


Agak mengada2 gak ar tajuk kat ataih ni, tp 2 lah ironinya. Lagi 2 taon baru dia pakai jam Malaysia balik.
Aku post gambar2 ni supaya semua sahabat2 handai bleh tgk,amek feeling,aura pa jadah suma la, mna la taw
ada rezeki p Australia gak ka.
So,biarlah gambar bercerita. 

 Hamdan mat KL

 G orang comel

 dan aku Oh Bel....Chantik!

 G bukak ceta time dia p blajaq kat Arab dulu2..
Hamdan mendengar.

 hampa tgk sniri la kelaku orang tua neh. Besaq2 pown dok bwat prangai lg.

 ni nampak kemaih sket. Baru nampak gaya Pak Ho.

 G comel kan?

 posing artis dari Anwar Hadi.

 ketua kelaih cek oi! Dwa ngeit2!!

 Raja dan Tuan Permaisuri pown mai!!

 Naka dan Isteri turut memeriahkan suasana

 sifat keibu bapaan G mula terserlah.

 pasepa?

 Super Junior a.k.a Hamdan

 G sedaq2 kat KLIA dah. baru bangun tidoq. ampa jangan marah dia.

Ngangkung

 Hero Malaya

 G a.k.a Tesong

ni time orang pakat nak chow abeh dah. Td ramai. Btoi, x tipu.

ada lg gambar,tp cukuplah yang ni saja. Pak Man sangat rilek waktu ni. Btoi ka??
Tp papa pown sekalung tahniah buat Anwar Hadi. Nama Malaysia di bahu anda.
Check In lebeyh kurang pukoi 7.30 PM kot.
Flight 10.45 PM.

sekian,salam kami dari Malaysia.
nak taw lebeyh2 tanya dia sniri..facebook beliau..Noor Anwar
nak taw perkembangan dia..tgk dkat blog dia..anakazman.blogspot.com

p/s : bawak balik kangaroo kat aku sekoq,betina na.

8 comments:

  1. harap Anwar bawak balik kangaroo kat aku.

    ReplyDelete
  2. payah kalo org gila ada blog

    ReplyDelete
  3. oh bel tom yam!!! pasepa hg nk kanggaroo betina???akai la tu..terok bebeno perangai..dulu ngn kambing laa ngn kanggaroo plak...hahhaaa

    ReplyDelete
  4. haha..ni saheh budak2 terjah la neh..
    dulu kambing,kecik..
    aku nak lebeyh!!hahaha

    ReplyDelete
  5. ooo..hntr kwn..kami kat uk..lg 3bulan blik trus..kecik dunia ni..org alor setar gak

    ReplyDelete
  6. huhui..UK..tringin seyh p sana..
    Alor Setar di hatiku..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...