nuffnang

Click To Learn More!

04 March 2011

Tingkatkan Traffic Dengan Twiends!

  

Aku mula-mulanya saja ja register Twiends.Com ni, xnak ketinggalan. Godek punya godek baru aku tau Twiends ni boleh tingkatkan traffic!serius bak hang. Aku sarankan pakai benda alah ni sbb ianya senang dan friendly user

Login Page
Profile Page


Kat profile page neh korang bleh la godek-godek ikot suka hati. Korang bleh dapatkan follower untuk Twitter dengan mudah,Facebook Fans, juga bahagian website anda!Letak la korang punya blog, YouTube pown boleh bai..ha, bawah ni dia punya Settings. X susah pown nak set benda ni.
Settings
See? Tengok pown mcm senang kan?Alaahai..mudah sgtlah cik siti oi..Korang patot try benda ni sendiri!Ini bukan gurauan! Anda patot gila traffic sekarang!





6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...